Skip to main content

999 Warren Buffett Quotes - Learn His Secrets of Investing During & After Crisis

Featured

One Up On Wall Street SUMMARY Conclusion Chapter 20 – 50,000 Frenchmen Can Be Wrong

The market, like individual stocks, can move in the opposite direction of the fundamentals over the short term Be optimistic about America and investing in general Market declines are great opportunities to buy stocks in companies that you like You can never predict the market It takes years, not months to produce big results You can make serious money by compounding a series of 20-30 percent gains in Stalwarts Stock prices often move in opposite direction but the long term, the direct and sustainability of profits will prevail Buying a company just because its cheap is a losing strategy Selling an outstanding fast grower because its stock slights overpriced is a losing technique You don’t lose anything by not owning a successful stock Stock doesn’t know that you own it Don’t be attached to a winner Don’t stop monitoring the story If you don’t think you can beat the market then buy a mutual fund Keep an open mind to new ideas Read One Up On Wall Street by Peter Lynch Chapter 19 full su

LET US START FROM "BIG THOUGHTS"

MY FRIENDS....I AM REALLY GIFTED. I AM FROM A BEAUTIFUL COUNTRY IN ASIA. I AM FROM MALAYSIA. MY COUNTRY ALWAYS DID THE BEST AND DOING THE BEST FOR ITS CITIZEN. ONE OF THE PLAN OF GOVERNMENT WAS NATIONAL SERVICE WHERE I WAS SELECTED FOR IT. THE MAIN OBJECTIVE FOR THE PLAN WAS TO BUILD A GOOD CHARACTER AND TO ENHANCE OUR MENTAL AND PHYSICAL STRENGTH. I WAS TRAINED FOR 3 MONTHS. IN THAT THREE BEAUTIFUL MONTHS....I ASSOCIATE WITH SO MANY PEOPLE FROM VARIOUS STATES....AND I GOT A MOST PRECIOUS GIFT. I GOT FIVE FRIENDS. THOSE FIVE FRIENDS EACH ARE GOOD IN PARTICULAR SUBJECT. THEY ARE MONEY, RELATIONSHIPS, EDUCATION, HEALTH AND LIFE...FIVE GEMS OF LIFE. I AM REALLY LUCKY BECAUSE ALL OF THEM BECAME MY FRIEND AND GAVE ME TIPS TO EXPERTISE IN EACH GEMS...One of my friend gave me a small book called The Message of a Master....after reading The Message of A Master.. I LEARNED HOW TO MAKE MONEY EASILY. I LEARNED TO STRENGTHEN ANY RELATIONSHIP. I LEARNED SOME LEARNING SECRETS. I LEARNED HOW TO BE HEALTHY AND MOST IMPORTANTLY I LEARNED THE SECRET OF LIFE from The Message of a Master NOW I WANT YOU GUYS TO WATCH THIS VIDEO. OUR FIRST LESSON IS THE MAGIC OF THINKING BIG AND GREAT THOUGHTS ABOUT YOURSELF. I MADE A VIDEO OF WHAT I WANT IN MY LIFE WITHOUT HESITATING OR WONDERING WHETHER IT WILL HAPPEN OR NOT. I JUST CREATE THE VIDEO THE WAY I WANT. I MEAN WHAT I WANT IN MY LIFE. NOW WATCH THE VIDEO.


MY ULTIMATE LIFE


FROM THE VIDEO YOU MAY FOUND THAT IT WAS LIKE LIVING IN A FANTASY WORLD BUT IT IS REALITY THAT I WANT THOSE THINGS IN MY LIFE SERIOUSLY. AT THE END OF THE MOVIE I PUT THE BEGINNING BECAUSE IT IS THE STARTING POINT OF MY CREATIVE LIFE. I HAVE MY GOALS IN PICTURE FORM..IN MENTAL PICTURE. ITS NOW TIME FOR ME TO MATERIALIZE THEM. FOR THE FIRST LESSON THAT I LEARNED FROM ONE OF MY FRIEND IN NATIONAL SERVICE WAS TO THINK HONESTLY OF WHAT YOU WANT IN LIFE. I WILL START OUR FIRST LESSON ON MY NEXT POST. I WILL EVEN GIVE TECHNIQUES TO MAKE ANYONE FALL IN LOVE WITH YOU, VARIOUS METHODS TO MAKE MONEY, SECRETS TO LIVE HEALTHY AND FOOD THAT WILL MAKE YOU LOOK YOUNGER NATURALLY , STUDY TECHNIQUES AND WAYS TO LIVE A BEAUTIFUL LIFE.
- My Sweet Luck

Comments

  1. Wow Mohan, it's great that you're starting a blog now, and on these motivational things. Keep it up! It's me, liani, by the way =)

    ReplyDelete

Post a Comment